malzemeler:
4 kişilik
500gr penne makarna
200 ml krema
1 tatlı kaşığı mısır nişastası
100 gr rende kaşar peyniri
200 gr beyaz peynir
2 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı pulbiber
2 ym kaşığı tereyağ
tuz
karabiber
Kuru fesleğen
Yapılışı:
Penneleri bol suda haşlayın. (3 ym kaşığı zeytinyağ ve tuz ekleyin haşlanırken)
Makarnaları süzün soğuk suyla yıkamayın
Tereyağında ezilmiş sarımsakları ve pulbiberi soteleyin kremayı döküp, nişastayı ekleyin karıştırın kaynarken parçaladığınız beyaz peyniri ilave edin tuz ,karabiber ve fesleğeni ekleyin
Süzülmüş makarnayla karıştırın. Servis tabağına alıp üzerine kaşar rendesi serpin
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder