yarım kutu konserve meksika salatası
iki üç kök ıspanak
2 adet iri kırmızı biber
2 dal yeşil soğan
konserve mısır ( ben kullanmadım)
5-6 adet kornişon turşu
yarım kırmızı pancar
SOSU İÇİN:
1 çay bardağı zeytinyağı,
1 limonun suyu,
1 çorba kaşığı nar ekşisi,
1 çay kaşığı tuz
yapılışı:
ıspanakları , kırmızı biberi ince ince doğrayın , pancarı da ufak ufak doğrayın
limonlu tuzlu suda 15 dk bekletin ( tüm malzemeyi çiğ kullanıcaz)
yeşil soğanı yıkayıp doğrayın konserve mısırı süzün , kornişonları doğrayın fasulyeleri süzün yıkamayın tüm malzemeyi derin kapta karıştırın sos makzemelerini karıştırarak sosu hazırlayın ve salatayla buluşturun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder